home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Adjes meezingshow boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Adjes meezing show

Prijs: € 2.995,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Niet inbegrepen
Bijzonderheden: Bekend van Paul de Leeuw
Bekijk een videofragment van Adje

Omschrijving Adje

Adje, wie kent hem niet. Hij is wereldberoemd in Nederland door zijn optredens in de programma's van Paul de Leeuw als stupide mafketel, met zijn kenmerkende oranje overhemd, gestreepte spencer en olijke gezicht met dat typische brilletje. Adje is razend populair bij jong en oud en werd door
Barend en Van Dorp zelfs uitgeroepen tot de meest opmerkelijke persoon van 2005.

Wat veel mensen echter niet weten is dat Adje slechts een typetje is van acteur Arijan van Bavel. Inderdaad, een acteur... en wel zo'n goede acteur
dat heel Nederland denkt dat Adje echt niet goed wijs is. Zelfs Paul de Leeuw had in het begin niet in de gaten dat Adje een gespeeld typetje was!

Naast acteur is Arijan ook nog eens erg muzikaal. Hij speelde jarenlang in de Enige Echte Efteling Fanfare en is daarnaast een getalenteerd zanger.
Met zijn collega's van muziekvereniging "De Zingende Decoupeerzaag" bracht Adje enkele jaren geleden zelfs een heuse single uit: zijn liedje
"Boem is ho, tuut tuut" werd een grote carnavalshit in heel Brabant en ver daarbuiten.

Ook u kunt nu van zijn muzikale talenten genieten door Adje's meezingshow te boeken voor uw bedrijfsfeest of ander evenement.

Tijdens deze show brengt Adje de grootste Nederlandstalige hits ten gehore, waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat het publiek luidkeels meezingt.
Met veel humor en zijn typische gedrag zal Adje gegarandeerd zorgen voor een optreden waar nog lang over wordt nagepraat!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Adje, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Adje boeken

Adje boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links