home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Ben Saunders boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Ben Saunders

Prijs: vanaf  € 3.975,00  openbare optredens, excl. BUMA en 9% BTW
vanaf  € 4.975,00  besloten optredens, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Geluid tot 600 gasten
Bijzonderheden: Winnaar van The Voice Of Holland 2010/2011
Scoorde 3 nummer 1 hits in 3 maanden tijd
Bekijk een videofragment van Ben Saunders

Omschrijving Ben Saunders

Ben Saunders won de eerste editie van The Voice Of Holland en was al vanaf zijn eerste optreden tijdens de "blind auditions" dé sensatie van 2010/2011.

Al bij de eerste noten van het Kings Of Leon nummer "Use Somebody" wist Ben Saunders direct alle juryleden te overtuigen en hij was dan ook vanaf
het begin af aan de grote favoriet van The Voice Of Holland. De hoge verwachtingen die met die favorietenrol gepaard gingen wist hij iedere keer weer ruimschoots waar te maken.

Zo scoorde Ben Saunders al tijdens het programma 3 nummer 1 hits met zijn versies van "If you don't know me by know", "When a man loves a woman" en zijn eigen single "Kill for a broken heart", die hij in de finale van The Voice of Holland ten gehore bracht. Nooit eerder scoorde een Nederlandse artiest drie nummer 1 hits in zo'n korte tijd.

De in Londen geboren Ben Saunders was dan ook de ideale kandidaat voor het eerste seizoen van The Voice of Holland. Bij deze talentenjacht gaat het immers puur om de stem, en Ben Saunders had nu niet bepaald een typisch "popsterren uiterlijk". De volgetatoeëerde Ben Saunders (zijn vele tatoeages leverde hem de bijnaam Tatoo Ben op), met zijn gouden tanden en enorme bril, was nu niet bepaald de persoon waarvan tienermeisjes een poster boven hun bed wilden. Maar Ben Saunders, die ondanks zijn stoere uiterlijk vooral mooie ballads zong, veroverde al snel de harten van die tienermeisjes, net als de harten van de jury en de kijkers van The Voice.


Albums Ben Saunders


Het debuutalbum van Ben Saunders heet "You thought you knew me by now", een knipoog naar zijn eerste nummer 1 hit. Van het album werden binnen een week tijd 25.000 exemplaren verkocht, wat Ben zijn eerste gouden plaat opleverde. Even later was het album zelfs meer dan 50.000 keer verkocht, wat zorgde voor een platina status.

Dat waren overigens niet de enige prijzen die Ben Saunders dat jaar in de wacht sleepte. Zo won hij maar liefst 3 TMF awards, een Dutch MTV award en werd hij verkozen tot beste nieuwkomer door onder andere Sky Radio en 100% NL. Diezelfde prijs mocht hij ook in ontvangst nemen bij de uitreiking van de prestigieuze Edison Awards, waar hij ook de prijzen voor beste album en beste single won.

Zijn tweede album "Heart & Soul" kwam pas anderhalf jaar later uit en profiteerde dus niet meer zo van de Ben Saunders hype. Ben ziet dit album dan ook als zijn eerste echte album, een album waar hij echt zijn hart en ziel in heeft gelegd. Het feit dat ook dit album de 7e positie in de album top 100 bereikte bewijst maar weer dat Ben nog steeds enorm populair is.


Ben Saunders Theatertour


2013 is een bijzonder jaar voor Ben Saunders, want dit jaar doet hij zijn eerste theatertour "Ik Ben Saunders". Tijdens een anderhalf uur durende show vertelt Ben zijn bijzondere levensverhaal en natuurlijk brengt hij ook zijn grootste hits ten gehore. Bovendien wordt één gelukkige bezoeker getrakteerd op een tatoeage door Tatoo Ben himself! De theatertour van Ben Saunders is te bezoeken in 25 theaters door heel Nederland in oktober en november.


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Ben Saunders, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Repertoire Ben Saunders

Een greep uit het repertoire van Ben Saunders:

Ben Saunders - Use somebody
Ben Saunders - If you don't know me by know
Ben Saunders - When a man loves a woman
Ben Saunders - Kill for a broken heart
Ben Saunders - No Cure
Ben Saunders - Dry your eyes


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Ben Saunders boeken

Ben Saunders boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links