home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Bryan B. boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Bryan B.

Prijs: € 2.475,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Inclusief geluid tot 600 gasten
Bijzonderheden: Winnaar van The Winner Is
Zingt swingende soul en ballads
Bekijk een videofragment van Bryan B.

Omschrijving Bryan B.

Bryan B. liet tijdens de finale van The Winner Is aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van deze SBS6 talentenjacht was.

Tijdens de finale kreeg Bryan B. van de vakjury 56 van de 101 stemmen. Voor zijn doen een magere score, aangezien hij tijdens eerdere optredens tot
twee keer toe een unanieme overwinning behaalde. Bryan B. is de enige kandidaat van The Winner Is die dat gelukt is.

Tijdens zijn optredens in The Winner Is wist Bryan B. het publiek telkens weer te raken met zijn geweldige stem en charisma. Het ene moment krijgt Bryan de zaal doodstil met een gevoelige en loepzuiver gezongen ballad, maar net zo makkelijk zet hij de tent op zijn kop met een spetterende discomedley.
Een zeer veelzijdige zanger dus, die Bryan B!

Zingen is de grote passie van Bryan B en dat is te zien! Misschien komt het door zijn Surinaamse roots, maar het enthousiasme spettert van het podium en dat weet hij perfect over te brengen op het aanwezige publiek. Optreden is zijn lust en zijn leven en dat is maar goed ook want voor het geld hoeft Bryan B. het niet te doen; hij won meer dan 1 miljoen euro tijdens zijn deelname aan The Winner Is!

Daar heeft Bryan B wel hard voor moeten werken; hij moest meer dan 60 kandidaten verslaan in de strijd om deze gigantische hoofdprijs. Daarbij zaten niet de minste artiesten: onder andere de dames van Lois Lane, oud Idols finaliste Dewi Pechler en de populaire volkszanger Rene Schuurmans deden een gooi naar het magische miljoen.

Bryan zelf had gelukkig ook al voldoende podium ervaring om deze professionals achter zich te laten. Hij toonde zijn kunsten eerder al aan het publiek tijdens diverse dinnershows in Studio 21, waaronder DinnerShow of the Centuries en Novomundo. Ook was Bryan te bewonderen in de musical Blues Brothers. Daarnaast zijn er ook al enkele singles en albums van Bryan B. verschenen voor zijn deelname aan The Winner Is, en er zullen er ongetwijfeld nog een aantal volgen.

Vanaf nu is Bryan B. ook te boeken voor een indrukwekkend optreden tijdens uw evenement, maar wees er snel bij want het zal u niet verbazen dat zijn agenda erg vol staat!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Bryan B, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Repertoire Bryan B.

Een greep uit het repertoire van Bryan B:

Bryan B. - I wanna know what love is  (klik voor videofragment)
Bryan B. - The circle of life  (klik voor videofragment)
Bryan B. - How am I supposed to live without you  (klik voor videofragment)


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Bryan B boeken

Bryan B boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links