home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Charly Luske boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Charly Luske

Prijs: vanaf  € 3.475,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Inclusief geluid tot 600 gasten
Bijzonderheden: Grote favoriet tijdens The Voice Of Holland seizoen 2
Ook bekend van diverse musicals
Bekijk een videofragment van Charly Luske

Omschrijving Charly Luske

Charly Luske was dé grote favoriet tijdens het tweede seizoen van The Voice Of Holland. De verbazing was dan ook groot toen Charly Luske in de halve finale verloor van Chris Hordijk, die op zijn beurt te weinig stemmen wist te verzamelen in de finale tegen Iris Kroes.

Voor de meeste deelnemers aan een talentenjacht als The Voice vormt dit de eerste stap naar een carrière in de showbusiness, maar niet voor Charly Luske. Dit multitalent had ten tijde van zijn deelname aan The Voice of Holland al een indrukwekkend CV opgebouwd in de entertainmentwereld.

Zo was hij op 11 jarige leeftijd al te zien in de tv film "De Tijdmeester" en op 17 jarige leeftijd doet hij auditie voor de boyband "Velvet". Hij komt glansrijk door de auditierondes en wordt de leadzanger van Velvet, waarmee hij in 1996 de single "Weg van jou" uitbrengt. Helaas zorgt deze single niet voor de grote doorbraak (hij komt niet verder dan de 7e positie van de tipparade) en de groep valt dan ook al snel uit elkaar.


Charly Luske als musicalster


Charly Luske geeft echter niet op en gebruikt zijn ervaring met Velvet in het jaar 2000, wanneer hij de rol van Sean op zich neemt in de musical "Boyband". De boyband uit deze musical probeert ook buiten het theater voet aan de grond te krijgen met de single "Driving me crazy". Deze single deed het al wat beter en bereikte nummer 32 in de Top 40, maar ook Boyband zorgde niet voor de doorbraak waar Charly zo op hoopt.

In de jaren erna was Charly Luske te zien in diverse musicals, waaronder "Love me just a little bit more" met Froukje de Both en Linda Wagemakers,
"Turks Fruit", "The Wiz", "Op hoop van zegen" en natuurlijk "The Full Monty", waarin Charly naakt te bewonderen was. In Duitsland speelde Charly zelfs anderhalf jaar de hoofdrol in de musical "We Will Rock You"


Charly Luske op TV


Behalve in het theater was Charly Luske ook regelmatig op TV te zien. Zo speelde hij in de populaire jeugdserie Zoop, in "Meiden van de Wit" en in de vakantieserie "Costa". Daarnaast presenteerde hij diverse tv programma's, waaronder "De leukste thuisvideo's" en "Het beste idee van Nederland".


Charly Luske bij The Voice of Holland


Hoewel Charly dit soort klussen natuurlijk erg leuk vond lag zijn hart nog altijd bij zingen, en daarom deed hij in 2011 mee met The Voice of Holland.
Vanaf zijn eerste optreden was hij direct dé grote favoriet en er was bij de jury dan ook geen twijfel mogelijk: Charly wint het tweede seizoen van
The Voice of Holland. Maar tijdens de halve finale bleek het publiek daar anders over te denken en Charly moest het afleggen tegen Chris Hordijk.

Hoewel Charly Luske dus niet de winnaar van The Voice werd zorgde dit programma wel voor de langverwachte doorbraak van Charly Luske als zanger.
Miljoenen mensen zagen zijn prachtige vertolkingen van nummers als "Have a little faith in me", "Run to you", "Signed sealed delivered" en uiteraard hét kippenvel moment van The Voice, "This is a man's world". Charly Luske zong dit nummer tijdens de Blind Auditions en wist direct alle juryleden te overtuigen hun stoel om te draaien.

Diverse van deze vertolkingen werden ook als single uitgebracht en bereikten de top 40, iets waar Charly al zolang van droomde. Daarnaast bracht zijn deelname aan The Voice of Holland een aantal leuke projecten met zich mee. Zo speelde Charly Luske de rol van Judas in het paasevenement "The Passion" voor 10.000 bezoekers naast artiesten als Danny de Munck en Frans Bauer, was hij te zien in "De beste zangers van Nederland", en trad hij op in de Heineken Music Hall tijdens het TVOH concert.

Boek Charly Luske nu ook voor een indrukwekkend optreden op uw feest of evenement!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Charly Luske, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Repertoire Charly Luske

Een greep uit het repertoire van Charly Luske:

Charly Luske - Have a little faith in me
Charly Luske - Run to you
Charly Luske - This is a man's world
Charly Luske - Nobody's guy
Charly Luske - Meant to be
Charly Luske - Signed sealed delivered


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Charly Luske boeken

Charly Luske boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links