home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Crazy Piano's on tour boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Crazy Piano's on tour

Prijs: € 9.975,00  exclusief 9% BTW en BUMA
Duur optreden: 3 uur
Bezetting: 2 pianisten / zangers en een drummer
Geluid en licht: Inclusief geluid en licht
Bijzonderheden: De beste pianisten ter wereld
Veel interactie en mogelijkheid tot verzoekjes
Bekijk een videofragment van Crazy Piano's

Omschrijving Crazy Piano's On Tour

U bent er vast wel eens geweest, Crazy Piano's in Scheveningen. De sfeer in de bekendste pianobar van Nederland is werkelijk ongekend!

Het idee is even simpel als briljant : 2 pianisten en een drummer spelen verzoekjes uit het publiek. Maar dit zijn geen "gewone" pianisten.
Niet alleen behoren zij tot de beste pianisten ter wereld, maar ze zijn ook nog eens allemaal uitstekende zangers die zo'n beetje alles kunnen spelen.
Dat de pianisten van Crazy Piano's ware topentertainers zijn blijkt wel uit het feit dat ook Roel van Velzen hier zijn kunsten vertoonde voordat hij doorbrak met "Baby get higher" in 2006.

Crazy Piano's kreeg steeds vaker de vraag of ze ook te boeken zijn voor feesten en evenementen, waardoor het idee voor Crazy Piano's On Tour ontstond.
Met deze geweldige show komen de beste pianisten van Crazy Pianos, compleet met de beroemde knalrode vleugels en een drummer, ook uw feest of evenement compleet op z'n kop zetten!

Om er zeker van te zijn dat ook op uw evenement de unieke sfeer uit de Crazy Piano's bar ontstaat nemen zij een uitstekende geluidsinstallatie, een spectaculaire lichtshow en een schitterend decor mee. Uw publiek zal helemaal uit hun dak gaan wanneer de entertainers hun verzoekjes spelen achter, naast, op en onder de rode piano's. Crazy party gegarandeerd!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Crazy Piano's On Tour, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt. Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!


Repertoire Crazy Piano's On Tour

Een greep uit het repertoire van Crazy Piano's :

Great balls of fire
Proud Mary
I gotta feeling
Sex on fire
We are the Champions
Living on a prayer
Zij gelooft in mij
Relight my fire
Raise your glass


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Crazy Pianos boeken

Crazy Pianos on tour boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links