home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Dean Saunders boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Dean Saunders

Prijs: € 995,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Niet inbegrepen
Bijzonderheden: Winnaar van Popstars 2011
Nummer 1 hit met "You And I Both"
Bekijk een videofragment van Dean Saunders

Omschrijving Dean Saunders

Dean Saunders komt uit een muzikale familie. De winnaar van PopStars 2011 is immers de broer van Voice of Holland winnaar Ben Saunders.

Het succes van de broers Ben en Dean Saunders komt niet geheel onverwacht. Al op 13 jarige leeftijd doet het gezin Saunders mee aan alle talentenjachten in de wijde omgeving waarmee vele prijzen gewonnen worden. De grote doorbraak komt echter pas in 2000, als beide broers Saunders uit duizenden kandidaten worden verkozen om mee te doen aan het RTL4 programma "Alles voor de band". De band die hieruit voortkomt, Follow That Dream, scoort direct een dikke top 10 hit.

Zoals zo vaak bij dit soort bands is ook Follow That Dream geen lang leven beschoren en de band valt dan ook na anderhalf jaar weer uit elkaar.
Dean Saunders wordt daarna leadzanger van de populaire coverband Goet-Foud en verzorgt hiermee vele optredens door heel Nederland.

Ondanks de vele optredens met deze band wil Dean Saunders meer dan alleen nummers van anderen zingen. Hij wil een echte popster zijn en zingt in
2010 dan ook week na week de sterren van de hemel in de SBS talentenjacht Popstars, een programma dat hij in een spetterende finale glansrijk wint.
En het succes is niet alleen weggelegd voor Dean Saunders, want ook zijn broer Ben Saunders wint in datzelfde jaar The Voice Of Holland.

Het winnen van zo'n grote talentenjacht betekent brengt de muzikale carriere van beide heren in een enorme stroomversnelling en de eerste single van
Dean Saunders, You And I Both, staat in no time op nummer 1 in alle hitlijsten. Ook het nummer What A Wonderful World dat hij samen met Yes-R
maakte drong door tot de top 10 van de hitlijsten.

Met Dean Saunders haalt u een bekende naam in huis voor een wel heel scherpe prijs, dus boek hem nu voor uw evenement bij Artiestenbureau.eu!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Dean Saunders, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Repertoire Dean Saunders

Een greep uit het repertoire van Dean Saunders:

Dean Saunders - You and I both  (klik voor videofragment)
Dean Saunders - On the way to love  (klik voor videofragment)
Dean Saunders feat. Yes-R - What a wonderful world  (klik voor videofragment)


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Dean Saunders boeken

Dean Saunders boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links