home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Diggy Dex boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Diggy Dex

Prijs: € 2.475,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Niet inbegrepen
Bijzonderheden: O.a. bekend van de hits "slaap lekker", "vandaag",
"wat doe je dapper" en "links rechts".
Bekijk een videofragment van Diggy Dex

Omschrijving Diggy Dex

Rapper Diggy Dex werd in 1980 geboren in Amersfoort onder de oer Hollandse naam Koen Jansen. Op 15 jarige leeftijd begon hij samen met Hux B een rap duo onder de naam De Profeten. Vijf jaar later werd De Amersfoortse Coöperatie opgericht, een hiphop formatie die beter bekend is als D.A.C.

Met D.A.C. bracht Diggy Dex meerdere albums en singles uit, en zelfs enkele videoclips die veelvuldig voorbij kwamen op The Box, TMF en MTV.
Optredens voor tienduizenden mensen volgden op onder andere Lowlands en de Amsterdamse Uitmarkt, en het feit dat Diggy Dex in 2002 met
D.A.C. de publieksprijs wint tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland bewijst hun populariteit des te meer.

Ondanks het grote succes van D.A.C. besluit Diggy Dex het eind 2006 solo te gaan proberen en zijn debuutalbum "Verhalen Vanuit De Sofa" wordt uitstekend ontvangen door de vaderlandse HipHop scene. Vele optredens volgen en op festivals als Mystery Land, het Amsterdam Dance Event,
Breda Barst, Solar Festival en diverse Bevrijdingsfestivals in 2009 en 2010 leert ook het grote publiek rapper Diggy Dex kennen.

In september 2008 verschijnt het tweede album van Diggy Dex, met als titel "Mayonaise voor de ziel". Ook dit album krijgt vele lovende recensies van vooraanstaande media als Nieuwe Revu, OOR, 3 voor 12 en NRC. Er verschijnen maar liefst 4 videoclips van dit album; "De meest exclusieve Jansen",
"1 2 3 4", "Ideale schoonzoon" en "Gescheiden wegen".

Hoewel al deze clips veelvuldig te zien zijn op MTV en TMF volgt de grote doorbraak van Diggy Dex pas 9 maanden later, wanneer hij samen met de Belgische Eva De Roovere de single "Slaap Lekker (Fantastig toch)" uitbrengt. Het nummer wordt een grote zomerhit met top 10 noteringen in de Nederlandse en Belgische hitlijsten en levert het tweetal vele optredens op in onder andere Paradiso, De Melkweg, op de TMF Awards en op 3FM.
Er volgt zelfs een eigen clubtour die veelvuldig bezocht wordt door de inmiddels vele Diggy Dex fans.

De hit "Slaap Lekker (fantastig toch)" staat ook op zijn meest recente album "Lange Nachten, Korte Dagen" dat in oktober 2010 verscheen.
Ook de singles "Links, rechts" en "Vandaag" zijn te vinden op dit opvallende album, waarmee Diggy Dex bewijst een veelzijdig artiest te zijn.

Organiseert u een evenement voor hippe jongeren? Dan is Diggy Dex een uitstekende act voor u. Boek 'm dus vandaag nog bij Artiestenbureau.eu!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Diggy Dex, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Repertoire Diggy Dex

Een greep uit het repertoire van Diggy Dex:

Diggy Dex - Links Rechts  (klik voor videofragment)
Diggy Dex - Vandaag  (klik voor videofragment)
Diggy Dex - Wat doe je dapper  (klik voor videofragment)
Diggy Dex en Eva de Roovere - Slaap lekker  (klik voor videofragment)


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Diggy Dex boeken

Diggy Dex boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links