home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Do boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Do  (Dominique van Hulst)

Prijs: vanaf  € 5.675,00  scroll naar beneden voor alle tarieven
Duur optreden: zie tarieven
Bezetting: 1 persoon + backing vocals
Geluid en licht: Tot 1000 gasten
Bijzonderheden: O.a. bekend van de hits "heaven", "voorbij",
"beautiful thing" en "zingen in het donker".
Bekijk een videofragment van Do

Omschrijving Do

De Brabantse zangeres Dominique van Hulst, beter bekend als Do, brak in 2002 door met haar versie van de Bryan Adams hit "Heaven", die ze samen met dj Sammy en Yanou maakte. Vreemd genoeg was deze dancehit vooral succesvol in het buitenland; hij stond onder andere in Spanje, Duitsland, Engeland, Nieuw Zeeland, Canada, Amerika, Australië en België in de top 10. In Nederland kwam hij echter niet hoger dan nummer 16. Pas toen Do "Heaven" een jaar later ook als ballad uitbracht werd ook in eigen land een top 5 positie behaald.

Deze Candlelight versie van Heaven werd tevens wederom een grote hit in het buitenland en haalde in de Amerikaanse charts zelfs een nummer 1 positie, waardoor de nuchtere Brabantse opeens voor tienduizenden Amerikanen optrad naast wereldberoemde artiesten als Puff Daddy en Destiny's Child. Ook bij Bryan Adams zelf was Do niet onopgemerkt gebleven en hij nodigde haar dan ook uit om Heaven samen met hem te zingen tijdens één van zijn Europese concerten.

Ook Nederlandse artiesten zagen wel wat in Do en Marco Borsato vroeg haar dan ook voor het duet "Voorbij", wat haar eerste nummer 1 hit in Nederland betekende. Datzelfde jaar bracht Do ook haar langverwachte debuutalbum "DO" uit, een album dat volgens haarzelf een weerspiegeling is van haar persoonlijkheid : naturel, puur en echt. Het album staat maar liefst 35 weken in de hitlijsten en wordt goud, waarvoor er destijds nog 40.000 exemplaren over de toonbank moesten.

Overigens pakt ze niet alleen met haar album goud. Ze wint ook talloze prijzen zoals diverse TMF Awards, de Amerikaanse BMI Pop Award en ze werd zelfs genomineerd voor een Edison. En dat terwijl Dominique zelf eigenlijk alleen zoveel mogelijk mensen wil raken met haar muziek en karakteristieke stemgeluid. Dat Do bepaald geen eendagsvlieg is bleek wel uit het feit dat ook haar tweede album "Follow me" een top 10 notering in de album charts behaalde.

Eind 2006 verraste Do iedereen met haar spectaculaire "Follow Me" theater tour, waarin ze liet zien nog veel meer te kunnen dan alleen liedjes zingen.
Do's veelzijdigheid viel ook RTL4 op, waarna de populaire zender haar vroeg deel te nemen aan "Dancing with the stars". Op oudjaarsavond won ze,
samen met haar danspartner Koen, de sprookjesachtige finale van dit programma.

Het sprookje van Do was nog lang niet ten einde en ze werd dan ook door de Efteling gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical "Assepoester",
waarbij meer dan 90.000 bezoekers genoten van haar dans-, zang- en acteertalent. Ook in België blijft Do onverminderd populair, en ze werd in 2008
dan ook gevraagd plaats te nemen in de jury van de Belgische X-Factor.

De sexy blonde zangeres liet altijd al veel van zichzelf zien in haar songs, maar in 2008 gaf ze zich ook letterlijk bloot. Ze werd het boegbeeld van lingerieketen Hunkemöller en in december trok ze zelfs dat laatste beetje kleding uit voor een prachtige fotoreportage in de Playboy.

Ook nu is Do nog altijd helemaal hot. De André Hazes cover "Hij gelooft in mij", dat zij zong in het Tros TV programma "De beste zangers van Nederland", behaalt de nummer 1 positie van de single top 100 en wordt wederom goud. Ook is ze te zien op RTL4 en het Belgische VTM als jurylid van het programma "My name is" en "Expeditie Robinson VIP". Nee, we zijn nog lang niet van Dominique van Hulst af... en dat is maar goed ook!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Do (Dominique van Hulst), waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt. Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!


Tarieven Do

Do met tape en backing vocals (1 x 30 minuten) :
€ 5.675,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en Buma

Do met live gitarist en backing vocals (1 x 30 minuten) :
€ 6.475,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en Buma

Do met live band, zonder backing vocals (1 x 45 minuten) :
€ 6.475,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en Buma

Do met live band inclusief backing vocals (1 x 75 minuten) :
€ 8.950,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en Buma



Repertoire Do

Een greep uit het repertoire van Do:

Do feat Dj Sammy - Heaven (dance versie)  (klik voor videofragment)
Do - Heaven (ballad)  (klik voor videofragment)
Do en Marco Borsato - Voorbij  (klik voor videofragment)
Do feat Yanou - On and on  (klik voor videofragment)
Do - Love is killing me  (klik voor videofragment)


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Do boeken

Do boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links