home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Dries Roelvink boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Dries Roelvink

Prijs: € 1.975,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Niet inbegrepen
Bijzonderheden: Nummer 1 hit met "Alleen door jou"
Bekend van TV
Bekijk een videofragment van Dries Roelvink

Omschrijving Dries Roelvink

Waar Dries Roelvink komt is het feest. Zo wordt de verjaardag van Dries Roelvink altijd groots gevierd met oliebollen, champagne en vuurwerk.
Niet alleen door zijn eigen familie en vrienden, maar door heel Nederland want Dries zag namelijk op 1 januari 1959 het levenslicht.

Dat levenslicht is Dries Roelvink schijnbaar goed bevallen, want sindsdien zoekt hij altijd graag de spotlights op. Eerst als profvoetballer bij FC Amsterdam (zou hij daar zijn atletische figuur aan hebben overgehouden?), waar hij na elke wedstrijd al zorgde voor een gezellige afterparty met het repertoire van onder anderen Johnny Jordaan en Willie Alberti, artiesten waar moeder Alie Roelvink (ook een verdienstelijk zangeres) regelmatig mee samenwerkte.

Dries vond het zingen zo leuk dat hij in 1982 meedeed aan een talentenjacht van het bekende Amsterdamse muziekcafé Shorts of Londen, en net als zijn voetbalwedstrijden won hij ook deze wedstrijd met gemak. Na deze talentenjacht besloot hij zich volledig te richten op een carriere als zanger, wat hem twee jaar later een platencontract opleverde.

Dries Roelvink heeft in al die jaren een indrukwekkend repertoire opgebouwd: de teller staat tot nu toe op maar liefst 37 singles, 9 albums en 2 DVD's.
Nummers als Maria Magdalena, Door Jou Ga Ik Leven, Ik Kom Eraan (Route Du Soleil), Doktersroman, Ik Wil Jou, Onze Jongens en Geen Crisis
Waar Dries Is bereikten allemaal de top 40, maar het echte succes bleef uit voor Dries.

Zijn plannen om een groots concert te geven in muziektempel Ahoy mislukten jammerlijk door een tegenvallende kaartverkoop en het afhaken van sponsoren, en ook zijn film I Love Dries haalde de bioscopen niet en belandde direct op DVD. Daaraan konden zelfs het legendarische optreden van
Dries Roelvink in zijn gele zwembroek in de veelbesproken ANWB reclame en zijn hilarische audities als vijfde Topper niets aan veranderen.

Maar Dries Roelvink geeft nooit op, en in augustus 2010 scoort hij dan ook eindelijk zijn eerste nummer 1 hit met Alleen Door Jou.
Ook de nummers die hij daarna uitbracht, Laat Mij Niet Los en Hé Wat Doe Jij, gooide hoge ogen in de Single Top 100.

Dries Roelvink is niet alleen bekend dankzij zijn zangkunsten (hij heeft een enorm bereik tot ruim 2 octaaf) maar ook van zijn vele TV optredens.
Naast de eerder genoemde ANWB reclame was hij onder andere te zien in Ranking The Stars, Sterren Dansen Op Het ijs, Live And Cooking,
De TV Kantine, Tour Du Jour en zijn eigen real life soap Ik Ben Dries.

De vijfde Topper is hij niet geworden, maar een top entertainer zeker wel!

Dus bent u op zoek naar een betaalbare bekende artiest om uw feest of evenement tot een spetterend hoogtepunt te brengen?
Boek dan Dries Roelvink bij Artiestenbureau.eu!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Dries Roelvink, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!



Repertoire Dries Roelvink

Een greep uit het repertoire van Dries Roelvink:

Dries Roelvink - Hé wat doe jij  (Tour Du Jour)  (klik voor videofragment)
Dries Roelvink - Ik kom eraan  (klik voor videofragment)
Dries Roelvink - Laat mij niet los  (klik voor videofragment)
Dries Roelvink - Alleen door jou  (klik voor videofragment)
Dries Roelvink - Geen crisis waar Dries is  (klik voor videofragment)
Dries Roelvink - Ik wil jou  (klik voor videofragment)


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links