home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

Nick en Simon boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

Nick & Simon

Prijs: vanaf  € 14.000,00  excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 2 personen
Geluid en licht: Geluid tot 700 gasten
Bijzonderheden: Ongelooflijk populair bij ieder publiek
Ook te boeken met live band (prijs op aanvraag)
Bekijk een videofragment van Nick en Simon

Omschrijving Nick en Simon

Nick en Simon zijn al sinds het uitbrengen van hun eerste album in 2006 ( simpelweg Nick & Simon getiteld ) niet meer weg te denken uit het Nederlandse muziekcircuit. Het album stond maar liefst 104 weken in de album top 100 en leverde diverse hits op waaronder "Steeds weer", "Verloren" en "De Soldaat". Meer dan 140.000 mensen kochten het album Nick & Simon wat hen een dubbele platina status opleverde.

Dit succes bleek echter nog maar het begin voor het altijd vrolijke Volendamse zangduo. Hun volgende album, Vandaag, kwam op nummer 1 binnen in de album top 100 en was diezelfde dag al goud. Uiteindelijk werden er meer dan 300.000 exemplaren van verkocht, goed voor vier keer platina. Hits als "Pak maar m'n hand", "Kijk omhoog" en dé Nick en Simon meezinger "Rosanne" bevolkten in 2007 de top 10, wat ook zorgde voor veel airplay op de populaire radiozenders. Het album werd bekroond met de prestigieuze Rembrandt Award.

Tegen die tijd was er vrijwel niemand meer te vinden die nog nooit van Nick en Simon gehoord had en ze bereikten dan ook al snel de status van absolute supersterren. Gillende tienermeisjes krijgen geen genoeg van de knappe jongens uit Volendam met hun prachtige harmonische stemgeluid, maar ook ouderen genieten volop van de schitterende liedjes die Nick en Simon zo mooi ten gehore brengen. Nick en Simon boeken staat dan ook garant voor een volle zaal, wat voor publiek u ook wilt trekken.

De heren zaten echter niet stil en er verschenen nog 4 albums, die allemaal de eerste positie in de album top 100 bereikten, evenals een meervoudige platina status. Ook singles als "Lippen op de mijne", "Vlinders", "Wijzer (dan je was)", "Vrij" en "Julia" waren zeer succesvol.


Nick en Simon doen Symphonica In Rosso


Hoewel Nick en Simon al behoorlijk grote concerten achter de rug hadden (ze stonden al meerdere malen voor een uitverkocht Ahoy en op talloze festivals en evenementen) werden zelfs deze rasartiesten behoorlijk zenuwachtig toen ze gevraagd werden om Symphonica In Rosso te doen. Maar deze kans konden ze natuurlijk niet laten liggen en in 2011 stonden Nick en Simon dan ook vier dagen voor 30.000 in het rood gehulde mensen in het Geldredome.
Een absoluut hoogtepunt in hun carriere.


Nick en Simon op TV


Nick en Simon waren in de beginperiode vooral bekend als "De vrienden van Jan Smit" omdat zij regelmatig te zien waren in de tv serie "Gewoon Jan Smit", en later ook in "De zomer voorbij" waarin meer bekende Volendamse artiesten te zien waren.

Later kregen de heren ook diverse eigen programma's, zoals "Nick en Simon, The American Dream", waarin ze afreizen naar Amerika om daar op te treden voor mensen die nog nooit van Nick en Simon gehoord hebben. Tijdens dit programma speelden ze vooral Engelstalige covers, iets wat ze in hun beginperiode ook deden. Ditzelfde concept werd in 2013 nog eens overgedaan in Zuid Afrika tijdens "Nick en Simon, Die Suid-Afrikaanse Droom".


Nick en Simon bij The Voice of Holland


Het bekendste TV optreden van Nick en Simon is echter wel dat als coach bij de immens populaire talentenjacht The Voice of Holland.
Al vanaf het eerste seizoen is er een dubbele stoel voor hen gereserveerd en 2,5 tot 3 miljoen mensen zagen hoe het duo ware artiesten
maakten van talenten als Pearl Jozefzoon, Jennifer Ewbank, Chris Hordijk, Charly Luske, Johannes Rypma en Matthijs Rumping.


Prijzen Nick en Simon


De prijzenkast van Nick en Simon staat inmiddels vol prestigieuze awards. Tientallen gouden en platina albums, singles en DVD's, een zilveren harp, Edison awards, diverse BUMA NL en 100% NL awards voor beste album en beste artiest, meest geboekte act, meest gedraaide nummer in de Nederlandse horeca ( "Rosanne in 2008" ) enzovoorts enzovoorts.

Ook u kunt profiteren van de ongekende populariteit van dit sympathieke duo door Nick en Simon te boeken voor uw feest of evenement bij Artiestenbureau.eu!


Repertoire Nick en Simon

Een greep uit het repertoire van Nick en Simon:

Nick en Simon - Steeds weer
Nick en Simon - Verloren
Nick en Simon - De Soldaat
Nick en Simon - Pak maar m'n hand
Nick en Simon - Rosanne
Nick en Simon - Lippen op de mijne
Nick en Simon - Vlinders
Nick en Simon - Julia


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Nick en Simon boeken

Nick en Simon boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links