home   <<<   overzicht bekende artiesten   <<<  

The Winner Is artiesten boeken

   >>>   vraag een offerte aan!

The Winner is...The Winner Is artiesten boeken Bryan B! Deze van oorsprong Surinaamse zanger liet aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van The Winner Is was, waarbij hij meer dan 60 artiesten achter zich liet. Niet alleen onbekende artiesten, maar ook professionals als oud idols finaliste Dewi Pechler, de dames van Lois Lane en feestzanger Rene Schuurmans werden door de 101 koppige jury onder leiding van Jeroen van den Boom naar huis gestuurd ten gunste van Bryan B.

Naast de eeuwige roem won Bryan Bijlhout, de volledige naam van Bryan B, een platencontract en een geldbedrag van 1 miljoen euro. Daarnaast zong Bryan B in eerdere rondes al een kleine 100.000 euro bij elkaar. Voor het geld hoeft Bryan B het dus niet meer te doen, maar hij heeft gewoon vreselijk veel plezier in het optreden en dat laat hij duidelijk merken!

The Winner Is - het programmaThe Winner Is was helaas niet het enorme kijkcijferkanon waar John de Mol op hoopte, in tegenstelling tot zijn andere talentenjacht The Voice Of Holland.
Het programma begon hoopvol met 1,1 miljoen kijkers, maar The Winner Is wist deze niet vast te houden en de kijkcijfers bleven dan ook vaak steken rond de 500.000. Zelfs naar de spannende finale keken "slechts" 691.000 mensen, al trok de uitslag later op de avond toch nog meer dan 900.000 kijkers.

Voor die 15 miljoen mensen die The Winner Is niet gezien hebben: in het programma gaan steeds twee artiesten (of groepen) de strijd met elkaar aan door simpelweg beter te zingen dan de ander. Een 101 koppige jury onder leiding van Jeroen van den Boom stemt op beide kandidaten en degene met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde. Tot zover weinig nieuws onder de zon.

Wel nieuw is dat er bij The Winner Is ook al tijdens de show flink wat geld te verdienen valt. De winnaar van het duel gaat namelijk niet alleen door naar de volgende ronde, maar wint ook een mooi geldbedrag. Tijdens de eerste ronde bedraagt het te winnen bedrag € 2.500,00, maar dat bedrag loopt iedere ronde op tot het ongelooflijke bedrag van 1 miljoen euro in de finale... dat komt wel goed met die kijkcijfers!

Bij The Winner Is kan echter niet alleen de winnaar geld verdienen. De twee kandidaten kunnen namelijk proberen elkaar om te kopen, waarbij het te winnen geldbedrag aan de ander wordt aangeboden als deze vrijwillig uit de race stapt. Wie heeft er voldoende vertrouwen in zijn of haar eigen prestatie om de verleiding van het geld te weerstaan?

De presentatie van The Winner Is ligt in de ervaren handen van Beau Van Erven Dorens, die zich na Deal or no Deal als een vis in het water voelt.


The Winner Is - de artiestenDe artiesten bij The Winner Is zijn verdeeld in diverse categorieën. Zo is er een categorie jongens, meisjes, groepen, 40+ enzovoorts.
In iedere uitzending van The Winner Is strijden 2 artiesten binnen elke categorie tegen elkaar.

Zeer opvallend is de categorie "Professionals". In deze categorie strijden namelijk bekende artiesten tegen elkaar, zoals de dames van Louïs Lane, ex Dolly Dot Anita Heilker, 2 Brothers On The 4th Floor zangeres Des'Ray Manders en feestzanger René Schuurmans. Je moet het maar durven, want waar de onbekende zangers en zangeressen uit The Winner Is weinig te verliezen hebben geldt dat natuurlijk niet voor onze bekende landgenoten...


The Winner Is artiesten boekenWilt u één van de artiesten uit The Winner Is boeken voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op
040 848 80 69 of per e-mail info@artiestenbureau.eu!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links