home   <<<   overzicht coverbands & orkesten   <<<  

Coverband Melrose

   >>>   vraag een offerte aan!

Coverband Melrose

Prijs: vanaf € 2.495,00  bekijk alle tarieven
Duur optreden: 3 x 45 minuten
Bezetting: 5 personen (zang, gitaar, basgitaar, drums, toetsen)
Geluid en licht: Inclusief geluid tot 800 gasten en podiumverlichting
Bijzonderheden: Veel verkleedpartijen en humoristische acts
Bekend van de hit "O"
Bekijk een videofragment van deze band

Omschrijving coverband Melrose

Melrose is anders dan de meeste andere coverbands. Melrose bestaat zoals zoveel coverbands uit vijf enthousiaste topmuzikanten die al ontelbaar veel uren hebben doorgebracht op podia door heel Nederland. Met een zanger, gitarist, bassist, drummer en toetsenist kan Melrose vrijwel alles spelen,
en dat doen ze dan ook. Nederlandstalig, rock, disco en zelfs dance, het komt allemaal voorbij tijdens de energieke optredens van Melrose.

Alle ingrediënten voor een goede coverband zijn dus aanwezig, maar wat onderscheidt Melrose dan van al die andere coverbands?
Dat is ongetwijfeld de ongeëvenaarde Melrose show!

Bij een optreden van Melrose gaat het namelijk niet alleen om de muziek, het oog wil immers ook wat! Melrose verwent haar publiek niet alleen met een spectaculaire lichtshow, maar vooral ook met vele komische verkleedpartijen, theatrale acts, sensationele stunts en nog veel meer. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dus bekijk het videofragment bovenaan deze pagina maar eens om te zien wat we bedoelen!

Dat wordt uw ogen uitkijken en uw longen uit uw lijf zingen, bijvoorbeeld met de bekendste hits van Melrose, "O". Deze Nederlandstalige cover van het nummer Bro Hymn van Pennywise was een megahit in het feestcircuit en is dan ook nog steeds iedere week te horen in elke feesttent of kroeg.

Bent u dus ook op zoek naar een coverband die écht weet wat entertainment is? Boek dan Melrose bij Artiestenbureau.eu!
Tarieven coverband Melrose

€ 2.495,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en BUMA

€ 2.995,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en BUMAExtra mogelijkheden

Deze band speelt 3 sets van 45 minuten. Vanaf slechts € 350,00 extra huurt u een dj die de rest van de avond de muziek verzorgt, zodat het feest de hele avond ononderbroken door kan gaan.


Waarom zou u een coverband boeken bij Artiestenbureau.eu?


Coverband Melrose boeken

Coverband boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Melrose!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links