home   <<<   overzicht dj's en drive-in shows   <<<  

Drive-in-show Intiem

   >>>   vraag een offerte aan!

Drive-in-show Intiem

Prijs: € 435,00  inclusief reiskosten *, exclusief 21% BTW
Duur optreden: 5 x 60 minuten
Bezetting: 1 allround dj / presentator
Geluid en licht: Geluid tot 60 gasten en 4 LED discospots op statief
Bijzonderheden: Schitterend verlicht LED meubel
Inclusief draadloze microfoon voor speeches en optredens
Bekijk videofragment van deze show

Drive-in-show Intiem boeken

U heeft een klein feestje thuis, in de tuin of in de kantine van uw bedrijfspand. Daar wilt u natuurlijk graag gezellige muziek bij,
maar het moet geen complete discotheek worden met metershoge speakers, rook en een hoop flitsende lampen.

Nee, u wilt gewoon een leuke dj die er voor u en uw gasten is. Natuurlijk is een goede geluidsinstallatie van belang, maar deze moet vooral goed klinken op een geluidsniveau waarbij de gasten elkaar ook nog gewoon kunnen verstaan. Een paar gekleurde discospots voor een feestelijke sfeer mogen uiteraard ook niet ontbreken, het moet immers wel een echt feest worden!

Herkent u zichzelf hierin? Dan is onze Intiem drive-in-show de juiste keuze voor u. Deze set bestaat uit een uitstekende geluidsinstallatie tot 60 gasten, die ook op een wat zachter volume uitstekend klinkt. Bovendien is alle apparatuur die u nodig heeft inbegrepen; zelfs een draadloze microfoon voor speeches en optredens ontbreekt niet!

Voor de sfeer zijn 4 gekleurde discospots op statief bijgevoegd. Deze kunnen knipperen op de maat van de muziek, maar ook gewoon (gedimd) aan staan als sfeerverlichting. Onze discospots zijn voorzien van de nieuwste LED technieken waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen. Dat geldt ook voor ons schitterende verlichte meubel, waarachter alle apparatuur, kabels en kisten zijn netjes uit het zicht zijn weggewerkt.

De muziek wordt verzorgd door een ervaren allround dj, die beschikt over een uitgebreide muziekcollectie waarin vele stijlen zijn terug te vinden.
Jaren 60/70/80/90, top 40, dance, disco, zomers, Nederlandstalig enzovoorts, onze dj's hebben het allemaal in hun repertoire.
Natuurlijk wordt de muziek aangepast aan uw wensen, en ook verzoekjes van uw gasten zijn van harte welkom.

Onze Intiem show is met name geschikt voor een intiem feestje bij u thuis, in de tuin, in de kantine van uw bedrijf of in een klein zaaltje. Door zijn compacte formaat past hij in vrijwel elke ruimte en door de kleine lichtshow is hij niet té opvallend aanwezig. Ook als u achtergrondmuziek zoekt voor een borrel of receptie is set 1 een prima keuze.

Onze drive-in shows zijn indien gewenst uit te breiden diverse extra's, zoals extra discospots, een spiegelbol, een bellenblaasmachine of floorspots om de rest van de zaal ook een feestelijke sfeer te geven. Bekijk alle mogelijke uitbreidingen onder deze link.


* De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden.
  Onvoorziene kosten als parkeerkosten en tolwegen worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.Extra foto's van onze drive-in-show (klik voor een vergroting)

Set 2 van onze drive-in-show is een prima basis voor een gezellig feest Al onze drive-in-shows worden geleverd met een sfeervolle lichtshow Door gebruik van een rookmachine worden de lichtbundels goed zichtbaar Zowel ons meubel als onze discospots kunnen allerlei kleuren aannemen Wil je een wat uitgebreidere lichtshow? Dan is set 2+ van onze drive-in-show een prima keuze! Set 2+ wordt geleverd met 2 scanners die gekleurde lichtbundels door heel de zaal laten bewegen Het schitterende sterrendoek zorgt voor een exclusieve uitstraling Een exclusieve uitstraling met een spiegelbol, een bellenblaasmachine en een schitterend sterrendoek Onze drive-in-show op z'n mooist Wat een prachtig plaatje! We bieden vele extra uitbreidingsmogelijkheden De LED pilaren zijn in piramidevorm of in ronde vorm verkrijgbaar, en ook een lasershow is bij te boeken

Dj boeken met drive-in-show Intiem

Klik hier voor meer informatie en boekingen!

home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links