home   <<<   overzicht dj's en drive-in shows   <<<  

Drive-in show Dance

   >>>   vraag een offerte aan!

Drive-in-show Dance

Prijs: € 620,00  inclusief reiskosten *, exclusief 21% BTW
Duur optreden: 5 x 60 minuten
Bezetting: 1 allround dj / presentator
Geluid en licht: Geluid tot 150 gasten en lichtshow met 8 LED discospots, 2 moving heads, rook en spiegelbol of ander effect aan truss.
Bijzonderheden: Schitterend verlicht LED meubel
Inclusief draadloze microfoon voor speeches en optredens
Bekijk videofragment van deze show

Drive-in-show Dance boeken

Moet uw feest een echt knalfeest worden? Dan is onze Dance drive-in-show absoluut de juiste keuze! Met een topkwaliteit geluidsinstallatie van meer dan 2000 watt, een spetterende lichtshow en een ervaren allround party dj blijft de dansvloer gegarandeerd tot het einde toe gevuld!

De basis van de lichtshow wordt bij de Dance show gevormd door 8 LED discospots, die allerlei kleuren kunnen aannemen en ook een ingebouwd stroboscoop effect hebben. Daarnaast worden 2 moving heads gehangen, die felgekleurde lichtbundels door heel de zaal laten bewegen. Een krachtige rookmachine zorgt ervoor dat deze lichtbundels goed zichtbaar zijn.

Het stralend middelpunt van de show wordt gevormd door een schitterend verlicht meubel, dat net als onze discospots allerlei kleuren kan aannemen.
Om het helemaal af te maken mag u zelf nog één extra effect uitkiezen, zoals een ouderwetse spiegelbol, een spectaculaire lasershow, een flitsende stroboscoop of een blacklight kanon. Een zwart achtergronddoek zorgt voor de "finishing touch" en maakt het plaatje compleet.

Onze ervaren allround dj weet precies welke muziek hij moet draaien om het iedereen naar de zin te maken. Een swingende mix van onder andere
jaren 80 disco, jaren 90 hits en de grootste knallers van nu zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan, waarbij verzoekjes natuurlijk altijd welkom zijn.
Als u zelf specifieke wensen heeft is dat natuurlijk ook geen enkel probleem, het is immers uw feest!

De Dance show is uitstekend inzetbaar voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubileum huwelijken, verenigingen enzovoorts.
Hoewel de Dance drive-in-show standaard al voorzien is van een uitgebreide lichtshow kan het natuurlijk altijd beter, en we bieden dan ook diverse extra uitbreidingen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schitterend sterrendoek, imposante LED pilaren, extra discospots of scanners of misschien wel een verlichte dansvloer? Bekijk alle mogelijke uitbreidingen onder deze link.


* De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden.
  Onvoorziene kosten als parkeerkosten en tolwegen worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.Extra foto's van onze drive-in-show (klik voor een vergroting)

Wil je een wat uitgebreidere lichtshow? Dan is set 2+ van onze drive-in-show een prima keuze! Set 2+ wordt geleverd met 2 scanners die gekleurde lichtbundels door heel de zaal laten bewegen Het schitterende sterrendoek zorgt voor een exclusieve uitstraling Een exclusieve uitstraling met een spiegelbol, een bellenblaasmachine en een schitterend sterrendoek Onze drive-in-show op z'n mooist Wat een prachtig plaatje! We bieden vele extra uitbreidingsmogelijkheden De LED pilaren zijn in piramidevorm of in ronde vorm verkrijgbaar, en ook een lasershow is bij te boeken

Dj boeken met drive-in-show Dance

Klik hier voor meer informatie en boekingen!

home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links