home   <<<   overzicht dj's en drive-in shows   <<<  

Drive-in show Groots

   >>>   vraag een offerte aan!
Drive-in show Groots
Prijs: € 700,00  inclusief reiskosten *, exclusief 21% BTW
Duur optreden: 5 x 60 minuten aaneengesloten
Bezetting: 1 allround dj / presentator
Geluid en licht: Geluid tot 300 gasten en een uitgebreide lichtshow met 8 LED discospots, 2 moving heads, rook en spiegelbol of ander effect.
Bijzonderheden: Schitterend verlicht LED meubel
Inclusief draadloze microfoon voor speeches en optredens
Bekijk videofragment van deze show
Omschrijving

Onze Groots drive-in-show vormt een prima basis voor de muzikale invulling van feesten en evenementen tot ± 300 gasten. De geluidsinstallatie van het Duitse topmerk HK Audio verwent de oren van uw gasten met een uitstekende geluidskwaliteit en heeft met een vermogen van maar liefst 3.200 watt genoeg power in huis voor een echt knalfeest. De spetterende lichtshow van deze set zorgt dat ook de ogen niets tekort komen.

De basis van deze lichtshow wordt gevormd door 8 LED discospots, die dankzij de nieuwste LED techniek allerlei kleuren kunnen aannemen. Dat zorgt voor een lekker afwisselende lichtshow, zeker in combinatie met ons schitterende verlichte meubel dat eveneens allerlei kleuren kan aannemen en mooi synchroon loopt met de discospots. Ook de bijgevoegde scanners veranderen steeds van kleur en bewegen hun felle lichtbundels door heel de zaal.
Een krachtige rookmachine zorgt ervoor dat deze lichtbundels goed zichtbaar zijn.

Om het helemaal af te maken mag u zelf nog één extra effect uitkiezen, zoals een ouderwetse spiegelbol, een spectaculaire lasershow, een flitsende stroboscoop of een blacklight kanon. Een zwart achtergronddoek zorgt voor de "finishing touch" en maakt het plaatje compleet.

Onze ervaren allround dj draait voor ieder wat wils, waaronder swingende jaren 80 disco, de lekkerste nummers uit de jaren 90 en de grootste hits uit de top 40. Lekker afwisselend dus, zodat de dansvloer continu gevuld blijft en waarbij verzoekjes natuurlijk altijd welkom zijn. Als u zelf specifieke wensen heeft is dat natuurlijk ook geen enkel probleem, het is immers uw feest!

Onze Groots show is uitstekend inzetbaar voor grotere bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten en andere evenementen. Hoewel set 3 een prima basis vormt tot ongeveer 300 gasten kan het natuurlijk altijd beter, en daarom bieden we diverse uitbreidingsmogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schitterend sterrendoek, imposante LED pilaren, extra discospots of scanners of misschien wel een verlichte dansvloer? Bekijk alle mogelijke uitbreidingen.


* De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden.
  Onvoorziene kosten als parkeerkosten en tolwegen worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.Extra foto's van onze drive-in-show (klik voor een vergroting)

Wil je een wat uitgebreidere lichtshow? Dan is set 2+ van onze drive-in-show een prima keuze! Set 2+ wordt geleverd met 2 scanners die gekleurde lichtbundels door heel de zaal laten bewegen Het schitterende sterrendoek zorgt voor een exclusieve uitstraling Een exclusieve uitstraling met een spiegelbol, een bellenblaasmachine en een schitterend sterrendoek Onze drive-in-show op z'n mooist Wat een prachtig plaatje! We bieden vele extra uitbreidingsmogelijkheden De LED pilaren zijn in piramidevorm of in ronde vorm verkrijgbaar, en ook een lasershow is bij te boeken
Meer informatie en boekingen
Klik hier voor meer informatie en boekingen!

home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links