home   <<<   overzicht dj's en drive-in shows   <<<  

Drive-in-show Gewoon Gezellig

   >>>   vraag een offerte aan!

Drive-in-show Gewoon Gezellig

Prijs: € 490,00  inclusief reiskosten *, exclusief 21% BTW
Duur optreden: 5 x 60 minuten
Bezetting: 1 allround dj / presentator
Geluid en licht: Geluid tot 150 gasten en 8 LED discospots op statief
Bijzonderheden: Schitterend verlicht LED meubel
Inclusief draadloze microfoon voor speeches en optredens
Bekijk videofragment van deze show

Drive-in-show Gewoon Gezellig boeken

Wat voor feest u ook organiseert, Gewoon Gezellig van onze drive-in-show vormt een uitstekende basis voor een geslaagde avond! Met een uitstekende geluidsinstallatie tot ± 150 gasten, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een ervaren allround dj wordt ook uw feest onvergetelijk!

Onze Gewoon Gezellig show is de ideale drive-in-show als u wel gezellige muziek wilt, maar deze niet té overheersend moet zijn. U wilt immers nog wel gezellig kunnen praten dus zeker aan het begin van de avond moet de muziek niet te hard staan. Ook wat sfeervolle feestverlichting mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook hiervoor geldt dat het geen complete discotheek hoeft te worden met allerlei flitsende lampen, rook enzovoorts.

De lichtshow van onze Gewoon Gezellig drive-in-show bestaat uit 8 LED discospots die allerlei kleuren kunnen aannemen. Deze kunnen knipperen op de maat van de muziek maar ook (gedimd) aan staan als sfeerverlichting. Ook ons schitterende dj meubel is voorzien van deze LED techniek en kan dus ook allerlei kleuren aannemen.

De techniek van deze drive-in-show is dus prima in orde, maar het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de dj. Daarom werken wij uitsluitend met professionele allround dj's met meer dan 10 jaar ervaring, die beschikken over een uitgebreide muziekcollectie met voor ieder wat wils.
Uiteraard bepaalt u welke muziek er wel en niet gedraaid wordt, het is immers uw feest!

De Gewoon Gezellig show is uitstekend inzetbaar voor kleinere bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubileum huwelijken, verenigingen enz. Door zijn compacte formaat past hij in vrijwel elke ruimte en door de sfeervolle, maar niet te heftige lichtshow is hij niet té opvallend aanwezig.

Onze drive-in shows zijn indien gewenst uit te breiden met vele extra's zoals een schitterend sterrendoek voor een exclusieve uitstraling,
een ouderwetse spiegelbol, floorspots om de rest van de zaal ook een feestelijke sfeer te geven enzovoorts.
Bekijk alle mogelijke uitbreidingen onder deze link.


* De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden.
  Onvoorziene kosten als parkeerkosten en tolwegen worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.Extra foto's van onze drive-in-show (klik voor een vergroting)

Set 2 van onze DjHuren.nl drive-in-show is een prima basis voor een gezellig feest Al onze drive-in-shows worden geleverd met een sfeervolle lichtshow Door gebruik van een rookmachine worden de lichtbundels goed zichtbaar Zowel ons meubel als onze discospots kunnen allerlei kleuren aannemen Wil je een wat uitgebreidere lichtshow? Dan is Gewoon Gezellig+ van onze drive-in-show een prima keuze! Set 2+ wordt geleverd met 2 scanners die gekleurde lichtbundels door heel de zaal laten bewegen Het schitterende sterrendoek zorgt voor een exclusieve uitstraling Een exclusieve uitstraling met een spiegelbol, een bellenblaasmachine en een schitterend sterrendoek Onze drive-in-show op z'n mooist Wat een prachtig plaatje! We bieden vele extra uitbreidingsmogelijkheden De LED pilaren zijn in piramidevorm of in ronde vorm verkrijgbaar, en ook een lasershow is bij te boeken

Dj boeken met drive-in-show Gewoon Gezellig

Klik hier voor meer informatie en boekingen!

home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links