home   <<<   overzicht duo's & trio's   <<<  

Duo Best Off

   >>>   vraag een offerte aan!

Duo Best Off

Prijs: € 775,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en BUMA
Duur optreden: 4 x 45 minuten
Bezetting: 2 personen (1 zanger / toetsenist en 1 zangeres)
Geluid en licht: Inclusief geluid tot 350 gasten en podiumlicht
Bijzonderheden: Zeer ervaren entertainers
Knalgele piano als blikvanger
Bekijk een videofragment van duo Best Off

Omschrijving duo Best Off

Het duo Best Off bestaat uit 2 uitstekende artiesten, namelijk de altijd vrolijke Brabantse zanger Toon Schut en de charmante Belgische zangeres Ann.

Zanger Toon Schut is beter bekend als zijn alter ego Twan van Brabant. Onder deze naam treedt hij namelijk ook op als solo zanger, waarbij hij een oergezellig Brabants feestrepertoire vol herkenbare meezingers brengt, afgewisseld met veel humor en gebracht met een enorm enthousiasme en gevoel voor entertainment. Zijn podiumervaring deed hij op als leadzanger van diverse succesvolle coverbands, en wellicht herkent u hem ook wel van de vele TV commercials die hij inmiddels op zijn naam heeft staan. Zo was hij te zien in spotjes voor KPN, Centraal Beheer en Pearl.

Zangeres Ann deed haar podiumervaring op in vele grote musicals en dinnershows en beschikt dan ook over een prachtig stemgeluid.

Beiden hebben dus niet alleen veel ervaring met zingen, maar ook met acteren en entertainen. Een optreden van duo Best Off is dan ook niet te vergelijken met een "normaal" duo. Om te beginnen nemen zij bijvoorbeeld een knalgele piano mee, die voorzien is van allerlei licht en geluidseffecten om het optreden nog spectaculairder te maken. Ook podiumlicht en een uitstekende geluidsinstallatie ontbreekt uiteraard niet.

Het repertoire van duo Best Off is natuurlijk veel breder dan de feestnummers die Toon als solo zanger ten gehore brengt. Naast Nederlandstalige muziek brengen zij namelijk ook de grootste hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90, en ook moderne klassiekers komen regelmatig voorbij. Met meer dan 500 nummers in het repertoire speelt Best Off voor ieder wat wils, en natuurlijk kunt u zelf ook uw voorkeuren aangeven.

Duo Best Off is dan ook uitstekend inzetbaar voor vrijwel ieder feest. Van een romantische bruiloft of een intiem diner dansant tot een spetterend bedrijfsfeest, Duo Best Off maakt er een topfeest van!


Repertoire duo Best Off
Het repertoire van duo Best Off bevat onder andere de volgende nummers:

Amy Whinehouse - Rehab
Bob Sinclair - Love generation
Boney M - The rivers of Babylon
BZN - Mon Amour
Caro Emerald - Stuck
Doobie Brothers - Long Train Running
Duffy - Mercy
Foreigner - Cold as ice
Lady Gaga - Bad Romance
Marco Borsato - Je hoeft niet naar huis vannacht
Martin Solveigh - Hello
Robbie Williams - Angels


Meer informatie en boekingen

Klik hier voor meer informatie en boekingen!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links