home   <<<   overzicht duo's & trio's   <<<  

Jip en Jan

   >>>   vraag een offerte aan!

Jip en Jan

Prijs: vanaf  € 895,00  scroll naar beneden voor alle tarieven
Duur optreden: 5 x 60 minuten aaneengesloten
Bezetting: 2 personen (dj / zanger / entertainers)
Geluid en licht: Geluid tot 60 gasten en 4 LED discospots op statief
Bijzonderheden: Inclusief uitgebreide lichtshow en decor, zie tarieven voor geluid
Dj act met vele live gezongen nummers, verkleed als de artiest
De perfecte act voor een fout feest, carnaval, apres-ski of wanneer u gewoon eens echt origineel entertainment wilt

Omschrijving duo Jip en Jan

Jip en Jan is niet te vergelijken met iets wat u al eerder heeft gezien. Het is geen traditioneel duo, er worden immers geen instrumenten bespeeld (nou ja, buiten een luchtgitaar dan). Maar Jip en Jan is ook zeker geen normaal dj duo, er wordt immers live gezongen en de dj's zijn net zo vaak voor de dj booth te vinden als erachter. Het is eigenlijk "the best of both worlds" in één wervelende act!

De heren zelf omschrijven de act als "Het leukste verkleed, meezing en swingspektakel van Nederland". Ook de slogan "het ultieme foute feest" wordt door hen gebruikt. Het zal dan ook duidelijk zijn dat Jip en Jan niet de juiste act is als achtergrondmuziek bij een saaie borrel, en ook als u een stijlvol duo zoekt om een stijve receptie op te luisteren zijn er betere alternatieven.

Zoekt u echter een act die garant staat voor een onvergetelijk feest waarover nog weken wordt nagepraat? Dan bent u bij Jip en Jan aan het juiste adres!
Deze twee rasentertainers voeren vele acts live op, waarbij zij zich verkleden als de artiest in kwestie. Zo komt er een keur aan (inter)nationale topartiesten langs op uw feest; van John Travolta en Olivia Newton John (Grease was nog nooit zo vet!) tot Anton aus Tirol en van The Blues Brothers tot Danny - zo verdomd alleen - de Munck, zoveel artiesten heeft u nog nooit op 1 avond gezien!

Maar de heren maken het feest natuurlijk niet alleen tot een onvergetelijke happening, dat doen ze samen met uw gasten. In hun geval letterlijk, want uw gasten worden volop betrokken bij de show. Zo zoeken ze aan het begin van de avond een leuke cheerleader om de sfeer erin te brengen, verkleden ze de directie of organisatie als The Village People, laten ze drie getalenteerde dames optreden als K3 (uiteraard in de bekende regenboogjurken) en organiseren ze het WK luchtgitaar spelen op een live gezongen versie van Money For Nothing.

Tussendoor worden de leukste plaatjes van toen en nu gedraaid, want er moet natuurlijk ook gewoon lekker gedanst worden! Ook dan valt er genoeg te zien op het podium; de heren dansen en springen net zo hard mee, hebben regelmatig weer een andere outfit aan en uiteraard worden dansjes als de macarena, gangnam style en cowboys en indianen uitgebreid gedemonstreerd op het podium.

Zoekt u dus een act met veel humor en interactie? Boek dan Jip en Jan bij Artiestenbureau.eu!


Tarieven Jip en Jan

€    895,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en BUMA

€    995,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en BUMA

€ 1.095,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW en BUMA

Op aanvraag* De inprikset wordt geleverd zonder geluidsinstallatie en is dan ook alleen bedoeld voor locaties waar reeds een professionele geluidsinstallatie
  aanwezig is. Jip en Jan nemen wel decor, verlichting en eigen dj apparatuur mee.Extra foto's van Jip en Jan

Jip en Jan Jip en Jan Jip en Jan Jip en Jan Jip en Jan Jip en Jan Jip en Jan Jip en JanMeer informatie en boekingen
Klik hier voor meer informatie en boekingen!

home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links