home   <<<   overzicht kindervoorstellingen   <<<  

Kinderdisco

   >>>   vraag een offerte aan!

Kinderdisco

Prijs: € 500,00  inclusief reiskosten, exclusief 9% BTW
Duur optreden: 120 minuten
Bezetting: 2 personen
Geluid en licht: Geluid tot 150 gasten, 8 gekleurde discospots en bellenblazer
Bijzonderheden: Alle bekende dansjes worden voorgedaan door 2 entertainers
Ook alle grote kids hits komen voorbij
Veel interactie met de kinderen

Omschrijving Kinderdisco

Onze kinderdisco is het leukste feestje dat de kids ooit hebben meegemaakt, en dat geldt ook voor hun papa, mama, opa en oma trouwens!

Het is natuurlijk superleuk om uw kind enthousiast mee te zien doen met bekende minidisco dansjes als "Tsjoe Tsjoe Wa", "De Hokey Cokey", "Superman" en "Hoofd, schouders, knie en teen". Komen ze u ook nog bekend voor? Dat zou best eens kunnen, want deze dansjes worden ook gedaan in hotels en op campings door heel Europa waardoor iedereen ze wel kent!

Alle dansjes worden voorgedaan door twee ervaren kinderentertainers in fel gekleurde outfits, die ook de kinderen volop betrekken bij de show.
Wordt bijvoorbeeld het dansje van "Ze kunnen zeggen wat ze willen" gedaan? Dan gaat de kids dj eerst met een microfoon het publiek in om te vragen welke dieren de kinderen allemaal kennen. En kan iemand heel goed meezingen met een nummer van K3 of het junior songfestival? Dan krijgt hij of zij
de microfoon om zelf te stralen als een echte superster!

Tussen de vele dansjes door worden de grootste kids hits gedraaid van bijvoorbeeld K3, Chipz, Kabouter Plop, Ralf, Ernst & Bobbie, Lisa, Amy en Shelley en natuurlijk de grootste hits uit de top 40. Met 8 echte discolampen en een heuse bellenblaasmachine wordt onze kinderdisco het feest van het jaar!

Onze kinderdisco is vanzelfsprekend uitstekend te combineren met de andere kindervoorstellingen op deze site, maar is ook zeer geschikt als hoofdact. Boek deze interactieve kindershow dus nu bij Artiestenbureau.eu!


Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Meer informatie en boekingen

Klik hier voor meer informatie en boekingen!


Belangrijke tags voor deze artiest

kinderdisco, kinder dj, kids dj, kinder muziek, kindershow, kindervoorstelling
home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links