home   <<<   overzicht kindervoorstellingen   <<<  

Rachel Traets (Junior Songfestival)

   >>>   vraag een offerte aan!

Rachel (Junior Songfestival)

Prijs: € 1.475,00  incl. reiskosten, excl. BUMA en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Geluid en licht: Inclusief geluid tot 600 gasten
Bijzonderheden: Tweede op het Junior Eurovisie Songfestival 2010
Bekend van de hit "Ik ben een teenager"
Bekijk een videofragment van Rachel

Omschrijving Rachel Traets

Nadat Ralf Mackenbach in 2009 het Junior Eurovisie Songfestival won kon Nederland natuurlijk niet ontbreken op de 2010 editie van dit evenement.

Tijdens een zinderende finale won de dan 13 jarige Rachel Traets het nationale Avro Junior Songfestival met haar zelfgeschreven nummer
"Ik ben een teenager". Deze overwinning was zeer overtuigend te noemen: ze kreeg niet alleen de meeste stemmen van de tv kijkers thuis,
maar ook van de kinderjury én de vakjury die bestond uit Lieke van Lexmond, dj Ruud de Wild en platenbaas Stacey Rookhuizen.

Met deze uitmuntende prestatie veroverde Rachel Traets een plekje op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië, waar ze de tweede plaats behaalde. Met slechts 5 punten verschil moest ze de inzending uit Georgië helaas voor zich dulden, maar tweede worden op zo'n prestigieus evenement is natuurlijk niets om je voor te schamen.

Bij terugkomst in Nederland kreeg Rachel dan ook direct een platencontract aangeboden en ze is momenteel druk bezig met haar eerste album.
Op het moment van schrijven is Rachel's nieuwe single "Never Nooit" bijna uit.

We kunnen nog veel verwachten van dit jeugdige talent, dus boek Rachel Traets nu alvast voor uw evenement bij Artiestenbureau.eu!


Artiestenbureau.eu is een erkend boekingsbureau voor Rachel Traets, waardoor u nooit teveel betaalt en zeker weet dat alles uitstekend geregeld wordt.
Veilig artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!Waarom zou u artiesten boeken bij Artiestenbureau.eu?


Meer informatie en boekingen
Klik hier voor meer informatie en boekingen!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links