home   «   overzicht zangers, zangeressen en one man bands   «  

Zanger Michiel

   »   vraag een offerte aan!

Zanger Michiel

Prijs: € 750,00  exclusief reiskosten en 9% BTW
Duur optreden: 1 x 45 minuten
Bezetting: 1 zanger
Geluid en licht: inclusief tot 150 gasten
Bijzonderheden: Indrukwekkende show met diverse kledingwisselingen
Inclusief eigen podium met verlichting en rook
Bekijk een videofragment van deze act

Omschrijving Zanger Michiel

Zoekt u een goede zanger die de sfeer er uitstekend in kan brengen, maar wilt u wel echt iets bijzonders? Boek dan Zanger Michiel!

Vanaf het eerste moment zijn alle ogen in de zaal op Michiel gericht door zijn spectaculaire opkomst. Het licht gaat uit en vanuit een grote wolk rook komt een stoere motorrijder in een lange lederen jas naar binnen met een sigaar in zijn mond en een microfoon in zijn hand. Born to be wild klinkt uit de speakers en de man loopt naar een podium dat zijn crew al heeft klaargezet om aan zijn optreden te beginnen.

Vanaf dat moment neemt Michiel uw gasten mee in een onvergetelijke muzikale trip waarin alle muziekstijlen voorbijkomen: van hardrock tot Frans Bauer en van Elvis Presley tot Andre Hazes. Tussendoor wisselt Michiel diverse keren van kleding zodat ook die aansluit bij de muziek van dat moment voor de ultieme totaalbeleving. En over beleving gesproken: tegen een kleine meerprijs komt Zanger Michiel zelfs voorrijden op een echte Harley Davidson of in een oude hippybus!

Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden moet u zeker even het videofragment van Zanger Michiel bekijken voor een goede indruk van de show.


Waarom zou u een zanger(es) boeken bij Artiestenbureau.eu?


Meer informatie en boekingen

Klik hier voor meer informatie en boekingen!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links