home   «   overzicht zangers, zangeressen en one man bands   «  

SuperPianoShow

   »   vraag een offerte aan!

Super Piano Show

Prijs: € 895,00  exclusief reiskosten en 9% BTW
Duur optreden: 4 x 60 minuten
Bezetting: 1 zanger / toetsenist
Geluid en licht: inclusief tot 400 gasten
Bijzonderheden: Schitterende verlichte piano
Uitgebreide lichtshow
Bekijk een videofragment van deze act

Omschrijving SuperPianoShow

Duelling Piano acts zoals Crazy Piano's zijn al jaren mateloos populair. Op kleinere feesten en evenementen is er echter vaak geen ruimte voor 2 grote vleugels én een drummer, en bovendien heeft lang niet iedereen duizenden euro's budget beschikbaar voor entertainment.

De SuperPianoShow biedt dé oplossing voor dit soort situaties want zanger/pianist John tovert in zijn eentje een complete band uit de keyboards...
Hans Klok is er niets bij! De SuperPianoShow is dan ook bijna even indrukwekkend als een duelling piano setup, en dat geldt zeker voor de unieke vleugel waar John op speelt.

Deze grand piano is namelijk volledig op maat gemaakt en voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor hij allerlei kleuren kan aannemen. Zoiets heeft u nog nooit gezien, en alsof dat nog niet genoeg is neemt John ook nog een imposante lichtshow mee met 4 moving heads en 4 verlichte pilaren die meekleuren met de vleugel zelf!

Uw gasten zullen hun ogen niet van het podium af kunnen houden, al helemaal niet als u Johns prachtige showdanseressen als extra entertainment boekt!

Met de SuperPianoShow haalt u dus niet alleen een complete one man band in huis, maar ook een imposante lichtshow met een unieke verlichte piano en bewegend licht! Zelfs een professionele geluidsinstallatie tot ongeveer 400 gasten is inbegrepen, wat de SuperPianoShow ook prima geschikt maakt voor middelgrote feesten en evenementen.


Waarom zou u een zanger(es) boeken bij Artiestenbureau.eu?


Meer informatie en boekingen

Klik hier voor meer informatie en boekingen!


home       veel gestelde vragen       A tot Z index       over ons       contact       offerte aanvragen       voorwaarden       links